Velkommen til Tveter IL’s nye hjemmeside!

Tveter IL kommer nå med nye hjemmesider og på ny nettadresse – www.tveteril.no 

Tveter IL har tidligere hatt en hjemmeside, den gang under domenet www.tveter.net. Denne ble lagt ned i 2014 da flere av lagene valgte å bruke egen facebookside til å informere spillere og foreldre. Bakdelen med å kun ha facebooksider er imidlertid vært at facebooksidene er lukket for andre enn medlemmene på laget og deres foreldre. Tveter IL ønsker derfor å gjeninnføre hjemmesiden for klubben og nå med ny web adresse – www.tveteril.no På denne måten vil vi kunne nå ut til alle, både potensielle og aktive medlemmer og de som ønsker å følge klubben fa sidelinjen.

Den nye hjemmesiden skal være stedet hvor alle kan finne nyheter om klubben, nyttig kontaktinfo om alle lagene våre, klubbens historie og bilder. Facebooksidene til lagene vil fremdeles være nyttige informasjonskanaler til spillere og deres foreldre, mens hjemmesiden vil informere om nyheter for hele klubben. På hjemmesidene vil man også kunne melde seg inn i klubben og mimre over klubbens historie og de mange minnene som man har fra Tveter IL’ flotte idrettsanlegg.

For å gjøre klubbens klar for bruk av hjemmesidene, vil det bli arrangert et kurs i bruk av hjemmesiden og facebooksidene for styret, trenere, lagledere og foreldrekontakter i løpet av mai måned. I den anledning vil vi ta bilder av alle som har verv i klubben til bruk på hjemmesiden. Videre vil alle få tildelt brukernavn og passord for å kunne logge seg på hjemmesiden. Inntil videre vil vi bygge opp hjemmesiden med kontaktinfo og historikk om klubben. Send oss gjerne nyttig informasjon om laget ditt som du ønsker at vi skal publisere på lagets side.