Tveter IL har i den senere tid jobbet sammen med Skjeberg CK om å få rehabilitert lysløypa på Tveter, samtidig som Skjeberg CK skal bygge en rundbane løype NC (Norges Cup) på samme sted.

Tveter IL har etablert en prosjektgruppe bestående av Didrik Fossby, Perry Sebastian Breesth og Elling Ellingsen. Sammen med Lasse Fossby fra Kamperhaug, Per Bjørnar Wiig fra Sparebank1 og Arvid Moen fra Skjeberg CK har vi lagd en prosjektbeskrivelse og sendt inn søknader til forskjellige stiftelser for støtte til prosjektene.

Videre har vi hatt møter med Robin Bråthen fra Sarpsborg kommune ifm søknad om spillemidler til prosjektene.

Grunneiere Laila Westby og Linn Dahle har begge vært positiv til prosjektene og ny festeavtale er på plass.

Idag kom første gladnyhet da Sparebank1 stiftelsen Østfold har innvilget Tveter IL kr 1 000 000,- til prosjektet med rehabilitering av lysløypa.

Vi gleder oss til å starte prosessen og vil etterhvert kalle inn til informasjonsmøte på Sandbakken, hvor vi skal vise frem prosjektet og fortelle innbyggere om hva som skal skje på Tveter idrettsanlegg.

Vi håper dette kan være starten på en ny satsning for klubben og nærmiljøet. Vi skal bidra til at dette blir den flotteste lysløypa i Sarpsborg og samtidig vil vi fokusere på miljø og bærekraft i prosjektet.