Fredag og tirsdag arrangerer ØFK i samarbeid med NFF landskamper i Fredrikstad og Sarpsborg. Alle jentelag i alderen 12-17 år i Østfold inviteres til kampene. Det er Fredrikstad fotballklubb og Sarpsborg 08 er kamparrangører.

I forbindelse med kampene arrangerer vi foredrag fra 17.00, som gir gratis inngang på kamp. Foredragene er selvfølgelig også gratis for jentene. Pr nå er det 57 påmeldte til foredrag i Fredrikstad. Det syns vi er for få.

Vi ønsker flest mulig på kamp, og vi ønsker å vise at i Østfold tar vi jentefotball på alvor. Da er det litt trist å se at vi kun har fått påmelding fra 6 klubber til foredraget med Dagfinn Enerly på fredag. Det er litt lenger igjen til foredraget med Trine Rønning på tirsdag, men pr nå, er det 5 påmeldte jenter fra 3 klubber. Hvis ikke vi som jobber med fotballjenter kommer på kampene, hvem kommer da? Vi håper det betyr at dere andre har ventet til siste dag med å melde på, og at vi fyller de 200 plassene vi har på foredraget fredag, og de 300 plassene vi har på tirsdag med Trine Rønning.

Legger ved link til påmelding til foredragene:

Dagfinn Enerly fredag 15/9:

https://fotball.formstack.com/forms/p_melding_dagfinn_enerly_motivasjonsforedrag_fredrikstad_15_september_2017

Trine Rønning tirsdag 19/9:

https://fotball.formstack.com/forms/p_melding_trine_r_nning_motivasjonsforedrag_sarpsborg_stadion_19_september_17_00

Er det enklere for dere, kan dere og skrive en liste på deres spillere og sende på mail:knut.malkenes@fotball.no 

Vi legger ved mer informasjon rundt foredraget til Trine Rønning på tirsdag (se vedlegg). Hun kan være ukjent for jentene, men både det foredraget og foredraget til Dagfinn Enerly er verdt å ta med seg og selvfølgelig er det verdt å ta turen på landskampene. Her vil vi få se våre beste jenter i kamp.

Velkommen på kamp, og velkommen på foredrag!

Les mer på:

https://www.fotball.no/kretser/ostfold/landskamper-i-ostfold/

https://www.fotball.no/kretser/ostfold/na-er-det-pa-tide-at-fotball-ostfold-viser-jentene-stotte-og-respekt/