The best Winter Cup ever!

The best Winter Cup ever!

XLBygg vintercup Tveter IL 2017 i Skjeberghallen 28 og 29. januar er historie!

Arrangementet ble nok en gang en suksess, både sportslig og administrativt!

Jeg vil takke alle involverte som gjorde dette mulig! En stor takk til alle lag, spillere, ledere, trenere og dommere som sørget for at arrangementet igjen ble en hyggelig og positiv opplevelse.

Aller mest vil jeg takke alle involverte i Tveter IL, arrangementskomiteen for god planlegging og gjennomføring og en stor takk til alle foreldrene som år etter år stiller opp på dugnad på klubbens største og viktigste arrangement!!

Alle klubbens involverte stiller opp med utrolig entusiasme, engasjement, yter deltagere og publikum en fantastisk service, glede og smil 2 dager til ende, ingen oppgave er for stor! Det er alltid et JA for å løse akutte små utfordringer.

Jeg er utrolig STOLT av jobben dere har utført og utrolig STOLT av å være leder i en klubb med så mange positive og engasjerte ledere og foreldre og utrolig STOLT av det samholdet og miljøet som dere er med på å skape.

Jeg er såpass emosjonell i øyeblikket så jeg tar meg den frihet å låne et berømt idrettsuttrykk fra et stort arrangement fra noen år tilbake:

«This has been the best Vinter Cup ever»

Tusen takk alle sammen!

Mvh Frank Schander
leder Tveter IL

 

Om forfatteren