Hei!
Så er nok en utgave av Tveters XLBygg vintercup i Skjeberghallen historie. Et arrangementet som nok en gang er gjennomført på en imponerende måte. Jeg vil rette en stor takk til alle komitemedlemmer, tillitsmenn, foreldre, gutter 13 år, jenter 15 år, 6 klubbdommere fra Tveter og alle medlemmer i Tveter IL for en fantastisk holdning og innsats i årets XLBygg vintercup i Skjeberghallen. 

Flere nye foreldrekontakter med i komiteen i år, de har allerede glidd fint inn i rutiner og arbeidsoppgaver, Det er imponerende at Tveter IL som har vært en liten breddeklubb de siste årene klarer å mobilisere «alle» aktive medlemmer til å stille på klubbens største dugnad.  

Dere har bidratt til at XLBygg vintercup  «vinterens vakreste eventyr» nok en gang har blitt en kjempesuksess, både sportslig, økonomisk og administrativt.

Takket være dere har vi fått utrolig mange positive og gode tilbakemeldinger fra fornøyde deltagere både for organisering, kampoppsett, blide og hyggelige vakter og verter, god service, dessuten veldig mye skryt til klubbdommerne.

Tusen, tusen takk for innsatsen alle sammen!

Jeg er i dag en veldig stolt og rørt leder i Tveter IL.

Mvh Frank Schander
styreleder i Tveter IL