Toppdommer Svein Erik Edvardsen tok tirsdag 29 august turen til Tveter banen for å inspirere, motivere og lære bort av sin kunnskap som toppdommer til Tveter IL sine klubbdommere.

I den anledning tok også Edvardsen på seg å dømme seriekampen til G11 7’er Tveter IL og Kvikk Halden. Edvardsen viste at han fremdeles nyter stor respekt på fotballbanen og spillerne fulgte godt med da han blåste i fløyta og markerte med sin merkespray hvor både frispark skulle tas og muren skulle stille opp!

Det var nok ekstra mange tilskuere som hadde funnet veien til Tveter banen denne kvelden. Alle disse bidro til stor stemning og jubel på sidelinja.

Etter kampen var det klubbdommerne sin tur til å lære av Edvardsen på Tveterhytta. Edvardsen hadde mange gode tips og råd til klubbdommerne som er i startgropa i sin dommerkarriere. Han fortalte bl.a om sine erfaringer som både fotball- og hockeydommer. Edvardsen mintes også da han debuterte som hockeydommer i Sparta Amfi og Per Christian Knold lurte på om det var en «konfirmant» som skulle dømme kampen 😉

Les mer på sa.no