Østfold Fotballkrets ønsker å tilby alle klubber i Østfold en utviklingsarena for deres keepere fra november 2017 til April 2018. Vi vil ta for oss alle aspekter i forhold til teknisk trening i henhold til oversikten under. Hver modul vil inneholde 5 tiltak med fokusere på kompetansehevning innen teknikk og keeperrolle i henhold til NFF LANDSLAGSSKOLEN, i tillegg til dette vil trenerne i deres klubb få muligheten til å være med for å øke sin kompetanse i forhold til keepertrening i klubb.

Treningstilbud er til alle jente – og guttekeepere født fra 2001 til 2007

Modul Måned Tema fra keepertrening ØFK 2017/2018
Modul 1 November / Desember Grunnstilling/startstilling
Mottak/grep
Fallteknikk
Modul 2 Januar / Februar Distribusjon
Pasninger/mottak
Kommunikasjon
Modul 3 Mars / April Feltarbeid
1 mot 1
Spillrelatert

Det vil bli ustedet kursbevis etter hver gjennomført modul, som bevis på at keeperen har gjennomført modulen og har kompetanse på modulens tema.

Her får deres keepere mulighet til å gjennomføre 15 kvalitetsøkter à 2 timer, med godt skolerte og engasjerte keepertrenere, som vil gi keeperne en god arena for læring, og hva som kreves med det å være keeper. Her vil keeperne få en unik utviklingsarena. Det er begrenset antall plasser på dette tiltaket, så her må dere være raske med påmelding!

Les mer i vedleggetTilbud på spesialtrening for keepere

Påmelding gjøres via lenken i vedlegget eller påmeldingen nedenfor. Dere åpner lenken og fyller ut de opplysningene vi ønsker. Du åpner linken for hver du ønsker melde på. Du vil da også få bekreftelse på at påmeldinga er registrert, med det samme du trykker send. Vi har i opplegget fått med oss det beste av keepertrenere i Østfold. Så dette blir virkelig bra. Påmelding til Modul 2 og 3 kommer når vi er kommet i gang med Modul 1. Så ikke nøl med å melde deg på.

PÅMELDING: Meld deg på her

FØRST TIL MØLLA!!!

Mvh.
Harry Hansen
Utviklingsansvarlig ØFK
Østfold Fotballkrets